RekisteröintiKiitos mielenkiinnosta.

Kokeilu on todella täysin ilmainen ja se ei velvoita mihinkään. Kokeilija ei kuitenkaan voi pysyvästi tallentaa asiakirjoja eikä lähettää tarjouspyyntöjä. Tietoja ei myydä eteenpäin. Jos kokeilija on antanut luvan markkinointii, WellCast Oy lähettää tiedotteita ja uusia tarjouksia sähköpostiin.

* Tähdelliset kentät ovat pakollisia täyttää.

Miten tullaan asiakkaaksenne?

Asiakkaasi tullaan rekisteröitymällä täältä. Valimon ja valuostajan roolit ovat erilaisia. Valuostaja etsii sopivia valimoita ja valimot myyvät palvelujaan. Voimme varmistaa palvelun asianmukaisen käytön vain, jos käyttäjämme ovat rekisteröityneet palveluun.

Miten WellCast hyödyntää valimoita?

WellCast sekä suunnittelee valukappaleen oikein että lähettää tarjouspyynnön oikeisiin valimoihin. WellCast antaa maailmanlaajuisesti valtavat mahdollisuudet uusasiakashankintaan ja täsmentää valukauppaa.

Miten WellCast hyödyntää valunostajia?

WellCastiin ohjelmoitu älykäs tietokanta ohjaa valuostajaa määrittämään oikein valukappaleen laadun ja estää ristiriitojen syntymisen. WellCast määrittelee aukottomasti laadun eri kriteerit valukappaleelle käyttäen hyväkseen älykästä tietämyskantaa, johon on määritelty maailman parhaat laatustandardit ja kaikki Suomessa käytetyt laatuvaatimukset ja standardit. WellCast etsii vastaavat materiaalistandardit. 

Lopputuloksena syntyy laadunvarmistusdokumentti, jota voi käyttää tarjouspyynnön tai tilauksen liitteenä.   Tämä laadunvarmistusdokumentti estää tehokkaasti ristiriidat reklamaatiotilanteessa ja kertoo alihankkijavalimollesi aukottomasti mitä haluat valukappaleelta.  Laadunvarmistusdokumentti auttaa myös alihankintavalimoasi laadun tekemisessä.  Valimot kohtelevat parhaiten asiakkaita, joilla on selkeät laatudokumentit.

 

 

 

 

Hinnasto Tule asiakkaaksi WellCast Oy
Tietosuojaseloste Ohje Postiosoite
Vastuurajoitus Info Postitoimisto
Sopimusehdot Lehdistö Suomi - Finland
 
(C) WellCast 2015 01.03.2016 11:36 Email